ЕКСКЛУЗИВНИ ЗДРАВНИ ПАКЕТИ

В симфонията на живота нашето здраве дирижира мелодията. Това е стълбът, който ни дава сила да преследваме мечтите си, да побеждаваме предизвикателствата и да се наслаждаваме на всеки момент. Поставете началото на превантивен подход към вашето здраве и благополучие с нашите ексклузивни здравни пакети.

Ние от Preventica вярваме, че когато говорим за здраве, превенцията е абсолютната суперсила! Ранното откриване на потенциални здравни отклонения, може да направи значително по-лесно тяхното лечение и да отложи усложненията преди те да нарушат ритъма на живота.

Покажете любовта си и подарете грижа на вашите най-близки със специалните здравни пакети Preventica Vital, Preventica Optimum или Preventica Premium.

 

PREVENTICA VITAL
3 бр. Първичен преглед при специалист
2 бр. Ехография

Вземете с 20% отстъпка сега всичко за 350 лв.

 

PREVENTICA OPTIMUM
5 бр. Първичен преглед при специалист
3 бр. Ехография
1 бр. Почистване на зъбен камък с ултразвук
1 бр. Панорамна снимка

Вземете с 20% отстъпка сега всичко за 660 лв.

 

PREVENTICA PREMIUM
10 бр. Първичен преглед при специалист
6 бр. Ехография
2 бр. Почистване на зъбен камък с ултразвук
1 бр. Панорамна снимка

Вземете с 20% отстъпка сега всичко за 1290 лв.

 

Броят на процедурите във всеки от пакетите е с валидност една календарна година и могат да бъдат използван в удобно за вас време с предварително записан час.

Инвестирайте сега на преференциални цени във вашето и здравето на най-любимите ви хора, управлявайте бъдещето и се защитете от непредвидени здравословни пречки сега на телефон 087 6320 001.

От любов към твоето здраве!