Психология

Нашите кабинети / Психология

Кога трябва да посетим психолог? Дали когато животът около нас се е сринал или сме изпаднали в „burnout“ от системен стрес, дали когато нашите проблеми вече са довели до физически и хронични проблеми и симптоми, дали когато страхът или зависимостите са ни надвили и поведението ни ни е лишило от най-близките, или просто не знаем накъде сме тръгнали?

Превантивна психология или кога е моментът да отидем на психолог, за да потърсим професионална помощ и подкрепа за преодоляване на проблемни ситуации и конфликти, психическа преумора, стрес? Да, трудно е да признаем слабост, но посещението при психолог ще ни даде отговор на много въпроси и ще ни помогне да изберем подходящото поведение, преди да се е стигнало до криза.

Психологията е една необятна сфера, която е от изключителна важност за търсещия помощ за откриване на себе си или за справяне с проблемите, които съвременният живот ни поднася.

Нашите психолози са изключителни специалисти в областта на индивидуалните и фамилни терапии. Областите, в които консултират възрастни и деца, са: преодоляване на тревожни състояния, кризи в отношенията, страхове, кризи в развитието, емоционално-поведенчески разстройства, агресивно поведение, хиперактивност, бягство от дома, депресия, натрапливи състояния, нарушена привързаност, фобии, психо-сексуална идентификация, самооценка, паник-атаки, ревност, зависимости, проблеми в семейството като конфликтна среда, развод на родителите, загуба на близък, адаптационни проблеми, проблеми между поколенията, проблеми между съученици, проблеми на работното място, соматични проблеми – главоболие, стомашни болки, сърцебиене, шум в ушите, гадене и др.