Preventica предлага пакет „Нежна грижа” с 10 % отстъпка за първите 5 записали се

гинекологичен преглед

С грижа към здравето на пациентките мeдико-дентален център Preventica вече предлага профилактичен пакет „Нежна грижа“. За да се осигури качествено изследване, медицинският пакет включва  гинекологичен преглед, ултразвук и преглед на млечните жлези, както и цитонамазка за откриване на ранни признаци за рак на маточната шийка.

Ранната диагностика на заболяванията увеличава шансовете за пълно възстановяване и минимални последствия за здравето. Именно поради тази причина, заедно с пакет ”Нежна грижа“, медицински център Preventica предлага и допълнително изследване с ABUS - единствения в България автоматизиран триизмерен ултразвук за скрининг на млечните жлези. Повече информация за модерния уред и за неговите предимства може да намерите тук.

За качественото диагностициране Preventica разчита както на високотехнологична апаратура, така и на екип от квалифицирани лекари, които прилагат изцяло индивидуален подход към всеки пациент. Тук може да се запознаете със специалистите на медико-денталния център, които ще се погрижат за Вас и Вашето семейство, а за да разберете как да се подготвите за профилактичните прегледи може да посетите раздел „Мамология“.

Запишете се още днес на телефон: 0876 320 001 и спестете 10 % от цената на пакета.